sobota 27. října 2012

První sníh

Tak je to tady. První sníh v letošním roce. Sice u nás sněžilo už včera, ale narozdíl od dneška to nestálo za nic. Teď tu mám pár fotek..

 

pátek 26. října 2012

Tělový sprej - Granátové jablko a Mango, Tělový deodorant - Far away

Jedna moje spolužačka dělá Avon lady a tak si občas něco objednám. Pro tentokrát jsem si objednala tělový sprej s vůní granátového jablka a manga a tělový deodorant 'Far away'. Oba dva spreje mi přímo božsky voní a další mojí objednávkou je maska na vlasy a balzám na rty.


Co je nového..

Tak v první řadě se mi rozbil mobil. Můj drahocenný mobil, který jsem měla takřka od patnácti let. Do teď šlapal skvěle, dokud jsem ho jednoho krásného dne po sobě nezapla a nevypla. Od té doby se mi začal sekat, nemohla jsem ho vůbec rozchodit a až se dnes tatík vrátil z práce a řekl mi, že s největší pravděpodobností nepůjde spravit. A tak mi na nějakou dobu půjčil svou. Sbohem moje drahocenná Nokie..

úterý 16. října 2012

Přechod ke společnosti UNET



Na den (16.10.2012) bylo naplánováno, že k nám přijde pracovník společnosti Unet a naprogramuje nás na Wifi. Po jeho příchodu si prohlídl zařízení, zkoukl, jak jde vidět na úřad, prohlédl si počítače na které to má naprogramovat a potom se dal do práce. Celou dobu dělal něco na svém noťásku, věčně něco vyťukával, připojoval/odpojoval náš dosavadní internet a takhle se to i nějakou dobu opakovalo. Pak několikrát volal svým kolegům, jak má udělat tohle a tamto. Tak jsem si říkala: ,,Jo, to se stává, tak se něco pohnojilo a neví co s tím.“ Už už se zdálo, že to wifi bude připojená, ale ejhle. Po skoro dvou hodinách volal jednomu kolegovi, který mu řekl, že Wifi, kterou chceme, je určená jen pro ADSL typ a ne pro ten, který máme my. A aby toho nebylo málo, tak ten rádoby technik mi oznámil, že tedy nemáme vhodný typ a že to bude chtít jinou wifi. A taky to, že neví původní heslo k dosavadnímu internetu, takže se pokusí dovolat tatíkovi a pak to přijede zprovoznit. Táta nakonec přijel ještě teď večer a tak napůl to zprovoznil. Zatím nám jde jeden počítač s internetem a potom doopraví ostatní počítače..To nám to u nové společnosti hezky začíná..:D


pátek 12. října 2012

Dort - Traktor

Měla jsem teď nějaké problémy s počítačem, takže i omezenější přístup k internetu. Každopádně..na praxi jsem dělala dort v podobě traktoru s jednou mojí spolužačkou.

sobota 6. října 2012

Jiskřivé momenty - 2. kapitola

Zdravíčko,
je to víc jak měsíc, co jsem nepsala tuhle povídku. Pravda je taková, že jsem neměla vůbec žádnou inspiraci..a tahle kapitola? Tahle kapitola taky není zrovna suprová..

pátek 5. října 2012

Podzim, školní stereotyp a tak podobně..

Za tu dobu, co jsem zde psala poslední zápis do mého virtuálního deníčku, se neudálo moc událostí. Začal podzim. Což mi připomíná, že jsem tak nějak už nějakou tu dobu single, protože dotyčné osobě nemůžu vůbec věřit. A co by to bylo za vztah bez důvěry?

Hotel Transylvánie/Hotel Transylvania

Český název: Hotel Transylvánie
Originální název: Hotel Transylvania
Žánr: Animovaný/komedie/rodinný
Země původu, rok a doba trvání: USA; 2012; 91 minut
Režie: Genndy Tartakovsky
Hrají:  Adam Sandler (Dracula)
            Andy Samberg (Jonathan)
            Selena Gomez (Mavis)
            Fran Drescher (Eunice)
            David Spade (Griffin)
            Steve Buscemi (Wanda)
            Jon Lovitz (Quasimodo)