sobota 10. listopadu 2012

Legendární parta/Rise of the Guardians

Český název: Legendární party
Originální název: Rise of the Guardians
Žánr: Animovaný/dobrodružný/rodinný/fantasy
Země původu, rok a doba trvání: USA; 2012; xxx
Režie: Peter Ramsey
Hrají: Chris Pine (Jack Frost)
            Alec Baldwin (North)
            Hugh Jackman (E. Aster Bunnymund)
            Isla Fischer (Tooth)
            Jude Law (Pitch)
            Dakota Goyo (Jamie)
Hodnocení CSFD: Hodnocení CSFD ještě nebylo založeno, protože film neměl premiéru.
Premiéra v ČR: 29. listopad 2012

 

Jack Frost. North. Aster Bunnymund. Tooth. Pitch.Jamie. To všechno jsou hrdinové našeho dětství. Upřímně, kdo by zapomněl na Vílu Zubničku, Velikonočního králíčka, nebo dokonce na samotného Santu Clause? A věřte nebo ne, tito hrdinové jsou nyní hrdiny nového filmu "Rise of the Guardians".

Příběh zde neudává nikdo jiný než samotný Bubák. Ten Bubák, který má svoji skrýš pod kteroukoli postelí a zdejším dětem nepřináší nic jiného než strach a noční můry.

Jenže to má háček. Tenhle Bubák není jako Bubák. Jeho cílem je vzít dětem veškerou radost. Má v plánu z jejich životů vyškrtnout Vánoce, Velikonoce či vyměňování mléčných zoubků za peníze.

Naši dobří hrdinové ale chystají protiúder. Sestavují armádu vedenou Santou Clausem a vymýšlejí plány, jak vyzrát nad zlomyslným Bubákem. Mimo jiné žádají o pomoc Jacka Frosta, který zdobí okna různých domů mrazivými obrázky, ale jemu samotnému se do celé akce nechce už jen proto, že v něj nikdo nevěří. Připojí se Frost k ostatním až nebudou děti díky Bubákovi věřit v kladné hrdiny?



 
~ TRAILER ~
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat