středa 29. srpna 2012

Barva na vlasy Palette

  • Blíží se škola a tak jsem se trochu rozhodla se sebou zase něco málo udělat. Dneska jsem se nechala ostříhat na krátko a také jsem si koupila kaštanovou barvu na vlasy od Palette. Barvení vlasů mě ale čeká zítra..

středa 22. srpna 2012

Giveaway na autumnmiracle.blogspot.com


Další giveaway jsem našla na www.autumnmiracle.blogspot.com. V téhle Giveaway se soutěží o make-up (Colortrend) a dvě oboustranné tužky na oči. Pokud se zúčastníte, přeji hodně štěstí:)

Giveaway na bobinkal.blogspot.sk



Pokud rádi soutěžíte, máte možnost zúčastnit se Giveaway na blogu http://bobinkal.blogspot.sk, kde se soutěží o Starbucks termosku, která je prý přímo úžasná a co jsem četla, je s ní spokojenost. Tak do toho!:)

neděle 19. srpna 2012

Výlet na Moravu

Včera nastal den D. Na 18. srpna 2012 jsme měli naplánovaný výlet na zámek Lednici.  Vstávala jsem ráno v šest hodin. Oblékla jsem se, provedla ranní hygienu, nasnídala se a potom jsem poslušně vyčkávala strýcova příjezdu. Kolem čtvrt na osm zaparkoval před naším domkem a já popadla batoh a vyrazila jsem k autu. Hurá na cestu!


pondělí 13. srpna 2012

Soutěž s Kozlem

Koncem července jsem se zúčastňovala jedné soutěže, kterou pořádalo pivo Kozel. Soutěž spočívala ve sbírání víček z piv, na kterých byly napsány soutěžní kódy, které jste mohly poslat buď přes oficiální stránku piva Kozel nebo přes SMSky.


Šneci z listového těsta

Aktuální pochoutkou jsou u nás šneci z listového těsta. Jsou lehké na přípravu, křupavé a hlavně zasytí:).


Na plát listového těsta lehce pomažeme kečup. Na kečup poskládáme salám, sýr, anglickou slaninu, vajíčka natvrdo - zkrátka to, co vám nejlépe chutná. Poté stočíme těsto jako roládu a nakrájíme na přibližně stejné kousky.

Plech si vyložíme pečícím papírem a naležato na něj naskládáme šneky. Na plechu můžeme šneky ještě pomazat vajíčkem. Dáme do trouby a pečeme do zlatova. Teplota trouby je individuální - naše trouba peče hodně i když je na 150 stupních.

Dobrou chuť:)

Tónovací krém, pleťová voda a regenerační tyčinka

Včera jsem si udělala menší procházku do města za tím účelem, že navštívím drogerii DM, kde jsem si zakoupila Tónovací krém od značky Balea, který se zkoušce podrobí dnes odpoledne, až pojedu opět do města.

sobota 11. srpna 2012

Palačinky s marmeládou a zmrzlinou

Dneska jsem dostala chuť na palačinky a vzhledem k tomu, že se mamka vrátila s nákupem, tak mi tomu nic nebránilo. Palačinky jsou plněné marmeládou a ozdobené trochou šlehačky, kolečkem banánu a zmrzlinou. Zmrzlina je trochu ,,okousaná" na fotce, to proto, že mě neposlouchal dávkovač zmrzliny:-/.

čtvrtek 9. srpna 2012

I hate you, Congratulations


Možná vás to zajímat bude, možná ne. Já osobně se přikláním k té druhé možnosti, ale potřebuju to někam napsat.

Před pár dny mi jistá osoba (resp.můj bývalý) psala, jak mě má hrozně moc ráda, že by dala cokoli za to, abych jí odpustila a podobné hnusné podlézající řečičky. Řekla jsem, že si to promyslím. Vážně jsem nad tím přemýšlela. Výsledek byl ten, že s ním už znovu nikdy nebudu. Uznejte sami, chodili by jste s někým, kdo by se o vás vsadil? Já tedy rozhodně ne.


Už jsem se chystala mu odpovědět, jen co se připojil. Chystala jsem se napsat onen verdikt a bum! ,,Uživatel xxx je ve vztahu s yyy" Začala jsem zuřit. Vážně moc. Nebylo to kvůli tomu, že bych snad žárlila na to, že má holku - ať si jich má třeba milion, ale štvalo mě to, že mi dva dny na to psal, jak mě má strašně rád a chce, abych mu odpustila a pak má najednou holku. To mě musel mít vážně rád. Napsal mi, že říkal, ať s ním jdu na zábavu, ale vzhledem k tomu, že jsem nešla se to prý stalo. Magor. Nesnáším ho. A taky jsem se dozvěděla, že když se opije, byť je jen v náladě, tak se neovládá. Kdo ví, co všechno se dělo, když jsme spolu byli, že..

Tak jsem s ním včerejším dnem skončila. Zanevřela jsem veškerý kontakt s ním. Sbohem.

Někoho stačí zahrnout květinami, někoho polibky, někoho láskou a tebe vzít lopatou a zahrnout hlínou.

pondělí 6. srpna 2012

Oblohu rozčísl blesk

Včera se nám tu prohnala přibližně hodinová, ale silná bouřka. Táta popadl foťák a vyšel ven ve snaze vyfotit si oblohu rozčíslou bleskem. A že těch fotek bylo, než vyfotil fotku, která by se mu líbila. Já si vybrala pro zveřejnění tuhle, kde je trochu vidět blesk. Fotografie není v nejlepší kvalitě..

Silk Beauty Hand cream (Oriflame)

Tento krém od Oriflame jsem si nekoupila, ale dostala jsem ho od jedné sousedky, která ho poté, co jí přišel už nechtěla. Krém na ruce je trošku mastnější a obsahuje hydratační výtažky z hedvábí a výtažek z orchidejí.

neděle 5. srpna 2012

Harry Potter - Kapitolové povídky



       Název: Jiskřivé momenty
Autor: Monyszek
Hlavní postavy/Vedlejší postavy: Dean Thomas, Seamus Finnigan, Draco Malfoy, Smrtijedi, Hermiona Grangerová, Harry Potter, Ron Weasley, Ginny Weasley, apod.
Obsah: Seamus Finnigan vždy věděl, že je jiný. Aspoň co se týče lásky. Od jakživa ho totiž přitahují chlapci, hlavně jeden jediný: Dean Thomas, který randí s Ginny Weasleyovou. I Dean časem ale pozná, že ho k jeho spolužákovi táhne něco až nadpřirozeného. Jak se vypořádají se svými city oba chlapci? A co jejich okolí? Útok smrtijedů na Bradavickou školu čar a kouzel není to jediné, co zamíchá jejich už tak chaotickými životy.

Časopisy PREMIERE a Grilování

Časopisy PREMIERE byly mojí srdeční záležitostí. Nekupovala jsem si sice každé číslo, které vyšlo, nýbrž jen ta čísla, ve kterých bylo něco zajímavého o mých oblíbených hercích a filmech. Bohužel v době krize bylo vydávání tohoto časopisu přerušeno a zatím jsem nečetla nic o tom, že by se mělo obnovit, což je škoda. S koncem časopisu upadl i web (http://premiere.maxim.cz/). Vyfotila jsem si těch pět vydání, která se dochovala - ten zbytek se mi záhadně různě potratil při stěhování. Vydání, kde je na titulní stránce Harry Potter trošku utrpělo, protože sestra předváděla své umění v upravování celebrit:D.


A pak zmíněné grilování v nadpisu článku. Pokud někdo z vás soutěžil s Poděbradkou a sbíral soutěžní etikety, mohli jste po zadání několika kódů z etiket vyhrát gril, DVD přehrávač, Activity Gold či týdenní pobyt ve vile (tady už šlo o slosování). Já jsem pilně spolu s bratrem vypsala 90 kódů, tudíž jsme vyhráli gril, který jsme nedávno testovali. Grilovali jsme si pravé domácí klobásky a musím říct, že chutnaly naprosto výtečně :-*


sobota 4. srpna 2012

Jiskřivé momenty - 1. kapitola

Konečně jsem se rozhodla začít psát tuto povídku. První nápad se zrodil mé v hlavince, když jsem tak před čtvrt rokem zaslechla pár Seamus a Dean a tak jsem přemýšlela, jak ty dva skloubit do povídky a teď je to tady. Jestli si to někdo přečte, doufám, že se mu to bude líbit. Tohle je takřka moje první HP Fan Fiction, která (podle mě) aspoň trochu stojí za to. No nic, hezké počtení.